C. Ronaldo pakilo į rezultatyviausių Europos futbolininkų sąrašo viršūnę

Žvėriškai pasaulio čempionatą pradėjęs Cristiano Ronaldo ir toliau stebina savo sugebėjimais. Portugalas į Ispanijos rinktinės vartus įmušė tris įvarčius ir pagerino ne vieną rekordą.

Jis tapo ketvirtu futbolininku istorijoje, kuris įmušė įvartį keturiuose pasaulio čempionatuose iš eilės ir tapo vyriausiu futbolininku istorijoje, kuris pasižymėjo trimis įvarčiais viename pasaulio čempionato mače.

Vis dėlto C. Ronaldo pasiekė dar vieną rekordą, kurį pagerinti bus dar sudėtingiau. Portugalas pakilo į pirmą rezultatyviausių Europos futbolininkų sąrašo vietą.

C. Ronaldo vilkėdamas šalies marškinėlius yra jau įmušęs 84 įvarčius. Tiesa, jam pirmą vietą kol kas teks dar dalintis su Ferencu Puskasu, kurio sąskaitoje taip pat yra 84 įvarčiai. Jis juos įmušė atstovaudamas Vengrijos ir Ispanijos rinktinėms.

Verta paminėti, kad F. Puskasui tokiam pasiekimui prireikė vos 89 rungtynių, kai C. Ronaldo – 151. Tačiau net neabejojama, kad dar šiame čempionate C. Ronaldo taps vienvaldžiu lyderiu šioje kategorijoje.

Rezultatyviausias viso pasaulio futbolininkas ginant šalies garbę yra Ali Daei, kuris vilkėdamas Irano marškinėlius įmušė 109 įvarčius.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...