C. Ronaldo sąskaitoje - dar vienas rekordas

Prieš Dortmundo "Borussia" pasižymėjęs Cristiano Ronaldo vakar pagerino dar vieną UEFA Čempionų lygos rekordą.

Nors Madrido "Real" H grupėje užėmė tik antrąją vietą, portugalas sukūrė istoriją pasižymėdamas kiekviename mače. Jis tapo pirmuoju tokį pasiekimą užfiksavusiu futbolininku.

Iš viso 32-ejų metų snaiperis šį sezoną jau pasižymėjo devynis kartus, o apskritai stipriausiame Europos turnyre jis jau yra įmušęs net 114 įvarčių. Tai - taip pat geriausias rezultatas.

Tiesa, "La Liga" pirmenybėse "Ballon d'Or" favoritui sekasi sunkiau. Ispanijoje Ronaldo per 10 mačų kol kas yra atlikęs tik du tikslius smūgius.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">6 - Cristiano Ronaldo is the first player to ever score in each of the six games of a <a href="https://twitter.com/hashtag/UCL?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#UCL</a> group round (nine goals). Infallible. <a href="https://t.co/yVuf3HVs70">pic.twitter.com/yVuf3HVs70</a></p>&mdash; OptaJose (@OptaJose) <a href="https://twitter.com/OptaJose/status/938498384847138817?ref_src=twsrc%5Etfw">December 6, 2017</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>