C. Ronaldo: šiose rungtynėse nugalėjo patirtis

Madrido "Real" žvaigždė Cristiano Ronaldo savo sąskaitą UEFA Čempionų lygoje papildė dar dviem tiksliai smūgiais, o karališkasis klubas įsirašė pergalę prieš Paryžiaus "Saint-Germain".

Čempionų titulą ginantys "baltųjų" ekipos futbolininkai rezultatu 3-1 laimėjo pirmąją aštuntfinalio dvikovą. C. Ronaldo tikrai nemano, kad "Real" jau žengs į kitą etapą, tačiau pabrėžė, kad jie turi patirties tai padaryti.

"Sirgaliai šiandien buvo neįtikėtini. Jie mums padėjo kiekvieną minutę, nes jautėme jų atmosferą", - sakė portugalas. - Komanda tiesiog dievina žaidimus Čempionų lygoje, o tai jaučia ir sirgaliai".

"Tai buvo labai svarbi pergalė. Rungtynes pradėjome tikrai neblogai, tačiau tada praleidome įvartį. Tokia yra Čempionų lyga, bet mes turime užtektinai patirties. Stengiamės žaisti gerai visas 90 minučių, o du paskutiniai įvarčiai mums padėjo įgyti labai svarbų pranašumą.

Žinojome, kokia pavojinga yra PSG komanda - ypač su savo priekine linija. Norėjome juos presinguoti, jog nebūtų atlikta daug perdavimų į priekį. Antrajame kėlinyje šiek tiek gavome palaukti savo progų, bet išlaukėme momento ir pasiekėme savo.

Kova dar čia tikrai nėra baigta. Turėsime vykti į Paryžių ir ten pabandyti laimėti. Svarbiausia yra nusiraminti ir žengti tolyn", - užbaigė C. Ronaldo.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...