C. Ronaldo situacija Madride - komplikuota: portugalas nori išvykti

Portugalijos ir Ispanijos žiniasklaida skelbia, kad Madrido "Real" komanda šią vasarą gali likti be savo legendos - Cristiano Ronaldo ir Florentino Perezo santykiai pasiekė aukščiausią įtampos lygį.

Pasak "Record", "Real" komandos prezidentas su C. Ronaldo ir jo agentu Jorge Mendesu, kuris jau kurį laiką yra ne itin pageidaujamas "baltųjų" aplinkoje, nesutaria dėl naujo kontrakto.

Ispanijos žurnalistas ir artimas C. Ronaldo draugas Edu Aguirre atskleidė, kad C. Ronaldo nori uždirbti bent 32 mln. eurų. Pagal dabartinį kontraktą jis uždirba 21 mln. eurų, tačiau puolėjas stipriai nusileidžia tiek Lioneliui Messi (40 mln), tiek Neymarui (36 mln.).

33-ejų metų C. Ronaldo ypač įpykdė tai, kad F. Perezas jam naują kontraktą buvo pažadėjęs dar po 2017 metų UEFA Čempionų lygos finalo Kardife, tačiau jo nesulaukė iki pat šiol.

Šie portugalo užmojai ir nuolatinis priminimas apie galimą išvykimą įpykdė ir "Real" klubo direkciją. Pasak kitų šaltinių, F. Perezas nesiūlys naujo kontrakto rezultatyviausiam klubo žaidėjui.

Ši priežastis ir turėtų priartinti C. Ronaldo prieš išvykimo. Tiesa, yra kita problema - "Real" komanda kol kas nesulaukė jokio pasiūlymo už futbolininką, o jo sutartyje yra nurodyta net 1 mlrd. eurų suma.

"Real" komanda neketina C. Ronaldo parduoti pigiau nei praėjusią vasarą Neymarą įsigijo PSG klubas. Tolimesnė portugalo ateitis nepaaiškės artimiausiu metu - jis pasaulio čempionate nespręs jokių sprendimų, susijusių su "Real".

Verta paminėti, kad "Real" per paskutinius keletą metų atsisakė kone visų J. Mendeso klientų - išvyko Fabio Coentrao, Pepe, Jamesas Rodriguezas ir Angelis Di Maria.