C. Ronaldo treniruotės metu sužalojo operatorių (VIDEO)

UEFA Čempionų lygos finalui besirengiantis Cristiano Ronaldo privalės pagerinti savo smūgių tikslumą, nes vienas jų treniruotėje praskėlė operatoriaus antakį.

Madrido "Real" žvaigždė vos paspyrusi kamuolį buvo priversta imtis už galvos, nes su kamera dirbęs Juanas Lorenzana Prieto pasitaikė ne vietoje ir ne laiku.

Tiesa, 33-ejų metų portugalas greitai atsiprašė bei operatoriui įteikė savo vilkėtą sportinį švarką.

Pastaroji dovana galbūt pakėlė nuotaiką, tačiau Prieto vis tiek prireikė siūti žaizdą.

Ar pasimokė iš šios klaidos, Ronaldo parodys jau 21 val. 45 min., kuomet prasidės akistata su "Liverpool".
<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Hit by a <a href="https://twitter.com/Cristiano?ref_src=twsrc%5Etfw">@cristiano</a> shot... But the four-time <a href="https://twitter.com/hashtag/UCLfinal?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#UCLfinal</a> winner makes up for it! <br><br>Ronaldo = <a href="https://twitter.com/realmadrid?ref_src=twsrc%5Etfw">@realmadrid</a> <a href="https://t.co/Km3ggwzT67">pic.twitter.com/Km3ggwzT67</a></p>&mdash; #UCLfinal (@ChampionsLeague) <a href="https://twitter.com/ChampionsLeague/status/1000101731425021953?ref_src=twsrc%5Etfw">May 25, 2018</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>