"Cadena SER": "Barcelona" už Douglasą vos nesumokėjo trigubai daugiau
Šių metų vasarą "Barcelona" už gynėją Douglasą vos nesumokėjo trigubai didesnės sumos, teigia radijo stotis "Cadena SER".
 
Pasak minėto šaltinio, futbolininką iš "Sao Paolo" ekipos sumanęs įsigyti Katalonijos klubas už jį buvo pasirengęs pakloti 12 milijonų eurų, tačiau sandoris staiga buvo nutrauktas ir transfero detales imtasi peržiūrėti iš naujo.
 
Teigiama, jog Katalonijos klubo derybininkams paskutinę akimirką kilo įtarimų dėl žaidėjo agento Juano Figero veiksmų. Nepatvirtintais duomenimis, į sandorį dėl Douglaso įsigijimo mėginta įtraukti vadinamąją "trečią šalį", t.y., bendroves, turinčias dalį teisių į futbolininką.
 
Tokia teisių į žaidėjus forma yra labai populiari Brazilijoje bei Argentinoje, kur komandos, norėdamos įsigyti futbolininkus, turi paisyti ne tik jų pačių bei jų agentų reikalavimų, tačiau ir suderinti sutarčių niunsus su sporto bendrovėmis, kuriems priklauso dalis nuosavybės teisių.
 
Anot pranešimo, "Barcelona" galiausiai nutraukė tiesioginius pokalbius su Douglaso agentu ir į Braziliją pasiuntė klubo generalinį direktorių Antoni Rossichių ir klubo futbolo sekcijos vadovą Raulį Sanllehi. Derybose su "Sao Paolo" prezidentu Carlosu Migueliu Aidaru jiems talkino Katalonijos klubo interesus Brazilijoje atstovaujantis agentas Andre Curry.
 
Būtent po aukščiausio rango klubų atstovų pokalbių pavyko pasiekti susitarimą. Rugpjūčio pabaigoje Douglasas pagaliau tapo "Barcelona" nariu, tačiau už gynėją katalonai sumokėjo ne 12, o tik 4 milijonus eurų.
 
"Cadena SER" šias aplinkybes bandė išsiaiškinti Katalonijos klube, tačiau "Barcelona" atstovai šio sandorio detalių plačiau komentuoti nepanoro. Minėtos radijo stoties duomenimis, "Barcelona" atlieka vidinį tyrimą, kurio metu turėtų paaiškėti, kas kaltas dėl to, kad derantis dėl naujo futbolininko kilo reali rizika permokėti už jo įsigijimą.

fcbarcelona.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...