Čempionų lygos grupių etapo burtai: daugiausiai intrigos - A, D ir F grupėse

Šiandien Monako "Grimaldi Forum" rūmuose buvo suregta UEFA Čempionų lygos grupių etapo burtų traukimo ceremonija.

Į aštuonias grupes buvo suskirstytos visos 32 stipriausios šio sezono Senojo žemyno komandos. Įdomiausios dvikovos nusimato A, D ir F grupėse.

A grupėje nusimato arši kova tarp dviejų klubų - Paryžiaus "Saint-Germain" ir Madrido "Real". Su Ispanijos ir Prancūzijos grandais kovoti taip pat sieks Donecko "Shakhtar" bei "Malmo".

Į Čempionų lygą sugrįžęs "Manchester United" B grupėje susigrums su Maskvos CSKA, PSV ir "Wolfsburg" ekipomis, o 2014 metų finalininkas Madrido "Atletico" klubas C grupėje išbandys Lisabonos "Benfica", Stambulo "Galatasaray" ir "Astana" pajėgumą.

Futbolo gurmanams D grupė buvo itin dosni. Į ją pateko Turino "Juventus", "Manchester City", "Sevilla" ir "Monchengladbach Borussia". Praėjusio sezono čempionė "Barcelona" D grupėje dėl patekimo į kitą etapą kausis su Lėverkuzeno "Bayer", "Roma" ir Barysavo BATE.

Londono "Arsenal" klubui lengvų burtų taip pat nepavyko išvengti. F grupėje "kanonierių" lauks Miuncheno "Bayern", Pirėjo "Olympiakos" ir Zagbrebo "Dinamo".

G grupėje susitiks Londono "Chelsea", "Porto", Kijevo "Dinamo" ir Tel Avivo "Maccabi", o paskutinėje H grupėje jėgas išbandys ganėtinai vienodo pajėgumo komandos - "Zenit", "Valencia", "Lyon" ir "Gent".

2015-16 metų Čempionų lygos grupių etapas prasidės rugsėjo 15-ąją dieną.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...