Čempionų lygos savaitės komanda

Čempionų lyga artėja prie grupių etapo pabaigos. Svetainė goal.com sudarė geriausių penktojo turo žaidėjų vienuoliktuką.

Vartininkas - G.Buffonas ("Juventus"). Mače prieš "Man City" klubą veteranas vėl parodė aukščiausią klasę ir išsaugojo "sausus" vartus, nepaisant pavojingų "Premier" lygos klubo smūgių.

Gynėjas - G.Pique ("Barcelona"). Užtikrintai žaidė gynyboje, o puolime net įmušė "Roma" ekipai vieną įvartį.

Gynėjas - A.Sandro ("Juventus"). Sulaikė dešinį "Man City" atakos sparną, taip pat atliko puikų perdavimą M.Mandžukičiui, kai buvo pelnytas vienintelis ir lemiamas įvartis.

Gynėjas - N.Monreal ("Arsenal"). Zagrebo komanda buvo sutriuškinta, o "kanonierių" žaidėjas gynyboje neturėjo daug darbo, tai kūrė šansus ekipos puolime.

Saugas - K.Comanas ("Bayern"). Itin energingai žaidęs "Bayern" atstovas pelnė įvartį ir atliko rezultatyvų perdavimą mače prieš graikus.

Saugas - A.Rabiot (PSG). PSG net 5:0 sutriuškino švedus, o Paryžiaus ekipos žaidėjas sugebėjo sublizgėti bei kontroliuoti aikštės vidurį, nepaisant to, kad visas dėmesys buvo buvo skirtas Z.Ibrahimovičiui.

Saugas - Gabi ("Atletico"). Ne tik užtikrintai griovė "Galatasaray" atakas, bet ir atliko perdavimus abiems įvarčiams.

Saugas - A.Sanchezas ("Arsenal"). Dalyvavo mušant visus įvarčius į kroatų vartus (2 taiklūs smūgiai ir rezultatyvus perdavimas M.Ozilui). Čilietis pratęsė puikų sezoną.

Puolėjas - L.Messi ("Barcelona). Po traumos grįžęs argentinietis žaidė kaip geriausiais laikais ir "Serie A" ekipą nubaudė dviems įvarčiais bei atlikti rezultatyvių perdavimu.

Puolėjas - L.Suarezas ("Barcelona"). Dar vienas MSN trejeto narys, tapęs tikru košmaru "Roma" klubui.

Puolėjas - C.Ronaldo ("Real"). Karaliavo prieš Ukrainos klubą ir neįprastai sau kūrė šansus komandos draugams (2 įvarčiai, 2 rezultatyvūs perdavimai)

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...