Centrinėje "Serie A" turo dvikovoje - "Juvės" pergalė prieš "Roma" (VIDEO)

Pagrindiniame 18-ojo Italijos čempionato mače susitiko nugalėtojo titulą ginantis Turino "Juventus" bei "Scudetto" vis dar svajojantis iškovoti "Roma" klubas.

Varžovus turnyrinėje lentelėje prieš akistatą skyrė vos trys taškai ir tai taip pat atsispindėjo aikštėje, kurioje vyko itin atkakli kova.

Nemažai progų pasižymėti turėjo abi ekipos - Sami Khedira išvesti į priekį "bianconeri" galėjo jau šeštąją minutę. Vokietijos rinktinės saugui to padaryti nepavyko, tačiau neilgai trukus sėkmė nusišypsojo jo komandos draugui.

Po Miralemo Pjaničiaus pakelto kampinio Giorgio Chiellini smūgį iš pradžių atrėmė vartininkas Alissonas Beckeris. Visgi, prie kamuolio suskubo kitas gynėjas Medhi Benatia, kuris iš pradžių smūgiavo į skersinį, bet galiausiai pasiuntė kamuolį ir į vartų tinklą.

Kėliniui kiek įpusėjus gerą žaidimą pademonstravo tarp kitų vartų virpstų įsitaisęs Wojciechas Szczesny, atlaikęs Stephano El Shaarawy mėginimą.

Po pertraukos puikių galimybių įmušti neišnaudojo jau Gonzalo Higuainas ir Blaise'as Matuidi, o 71-ąją minutę rezultato išlyginti vėl nepavyko Edinui Džeko. Nesėkmingai į skersinį smūgiavo ir Alessandro Florenzi.

Galiausiai susitikimas baigėsi minimalia "Juventus" pergale, po kurios Massimiliano Allegri auklėtiniai toliau lipa ant kulnų lyderiui "Napoli". Tuo tarpu "Roma" kartu su dar vieną nesėkmę patyrusiu "Inter" jau teks panaikinti reikšmingą deficitą.

Rezultatas:

"Juventus" 1 - 0 "Roma"
[1-0] 18' Medhi Benatia

<iframe width="500" height="343" src="//rutube.ru/play/embed/10822748" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>