"Chelsea" ir "Everton" šventė pergales Anglijos pirmenybėse (VIDEO)

Sekmadienį Anglijos "Premier" lygoje įvyko dvejos 10-ojo turo rungtynės.

Liverpulio "Everton" savo žiūrovų akivaizdoje susigrūmė su "West Ham". Ronaldo Koemano auklėtiniai galiausiai nutraukė nesėkmių seriją ir rezultatu 2-0 nugalėjo "plaktukus".

Pirmajame kėlinyje žaidimas "irisams" nesiklijavo, tačiau antrajame kėlinyje komandos lyderiai nebuvo gailestingi svečiams. 50-ąją minutę po sudėtingo Yannicko Bolasie perdavimo galva kamuolį į varžovų vartus nukreipė puolėjas Romelu Lukaku.

Žaidimas buvo apylygis, tačiau 76-ąją minutę "West Ham" vėl buvo nubausti. Dabar jau po R. Lukaku tikslaus perdavimo galutinį tašką šioje dvikovoje padėjo Rossas Barkley.

Pergalę iškovoję "Everton" futbolininkai su 18 taškų rikiuojasi šeštoje pozicijoje, o "West Ham" - 16-oje. "Plaktukams" tai buvo pirmasis pralaimėjimas po pastarųjų dviejų sėkmingų rungtynių.

18 valandą Lietuvos laiku "St. Mary's" stadione vietos "Southampton" susigrūmė su Londono "Chelsea". Antonio Conte auklėtiniai šventė pergalę rezultatu 2-0.

Pirmasis svečius į priekį jau 6-ąją minutę išvedė Edenas Hazardas, o pergalę antrojo kėlinio pradžioje užtvirtino puikį įvartį pelnęs Diego Costa.

"Chelsea" ekipai tai buvo ketvirtoji pergalė iš eilės, o nuo lyderių jie atsilieka tik vienu tašku. Tuo tarpu pralaimėjimą patyrę "šventieji" tenkinasi devintąja pozicija.

Rezultatai:

"Everton" 2 - 0 "West Ham"
50' [1 - 0] R. Lukaku
76' [2 - 0] R. Barkley

"Southampton" 0 - 2 "Chelsea"
6' [0 - 1] E. Hazard
55' [0 - 2] D. Costa

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/9855596" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Turnyrinė lentelė: