"Chelsea" įsigys "Ajax" talentą

Londono "Chelsea" nukonkuravo ne vieną turtingą klubą bei artimiausiu metu įsigys Amsterdamo "Ajax" talentą Daishawną Redaną, praneša patikimi "Voetballzone" šaltiniai.

Šešiolikmetis snaiperis Nyderlandų vice-čempionų ekipoje tobulėjo nuo aštuonerių ir buvo vienas rezultatyviausių tarp savo bendraamžių.

Visgi, Redanas šią savaitę nusprendė ieškoti naujų iššūkių bei liepos 1 dieną persikels į "aristokratų" treniruočių akademiją.

"Mes jam buvome suplanavę karjeros kelią ir diskutavome su juo bei su vadyba. Labai gaila dėl šios situacijos, akivaizdu, kad jie savo mintyse turi kažką kita", - nusivylimo kylančios žvaigždės praradimu neslėpė "Ajax" jaunimo vadovas Saidas Ouaali.

"Mes atidavėme visas pastangas, jog išlaikytume tokį puikų talentą kaip Daishawnas, tačiau kažkuriuo metu visa tai baigiasi. Linkime jam viso, ko geriausia, tolimesnėje jo karjeroje."

Nyderlandų U17 rinktinėje rugsėjo mėnesį debiutavęs Redanas joje per 12 rungtynių iš viso įmušė aštuonis įvarčius ir atliko du rezultatyvius perdavimus.