"Chelsea" išvykoje prarado taškus prieš "Swansea" (VIDEO)

Sekmadienį 18 valandą Lietuvos laiku Anglijos "Premier" lygoje įvyko priešpaskutinės 4-ojo turo rungtynės.

"Swansea City" savo žiūrovų akivaizdoje susigrūmė su Antonio Conte treniruojamu Londono "Chelsea". Diego Costos dublio "mėlyniesiems" nepakako ir susitikimas su "gulbėmis" baigėsi lygiosiomis 2-2.

Rungtynės prasidėjo sėkmingu "Chelsea" ekipos žaidimu. Jau 18-ąją minutę 2014-15 metų sezono Anglijos čempionai įgijo minimalų pranašumą, kai po Oscaro tikslaus perdavimo kamuolį į vartų tinklą pasiuntė Diego Costa.

Tas pats puolėjas dar pirmajame kėlinyje galėjo išspręsti visas problemas šioje dvikovoje, tačiau nepataikė į vartus iš itin dėkingos pozicijos.

Antrajame kėlinyje "gulbės" ypatingų progų neturėjo, tačiau varžovams neatleido už jų pačių klaidas. 58-ąją minutę į "Chelsea" vartus buvo paskirtas 11 metrų baudinys, kai nesėkmingai savo aikštėje sužaidė Thibaut Courtois. Prie 11 žymos stojęs Gylfi Sigurdssonas nesuklydo ir tiksliu smūgiu išlygino rezultatą.

Užsivedę "Swansea" futbolininkai sustoti neketino. 62-ąją minutę varžovai padarė dar vieną grubią klaidą, o kamuolį gavęs Leroy'us Feras nuginklavo T. Courtois.

Po netikėto smūgio "Chelsea" bandė atsitiesti ir 81-ąją minutę nuostabus D. Costos įvartis per save leido džiaugtis rezultatu 2-2. Per likusį laiką A. Conte treniruojama komanda turėjo galimybių išplėšti pergalę, tačiau trečiasis įvartis nebuvo pasiektas ir komandos pasidalino po tašką.

"Chelsea" su 10 taškų rikiuojasi antroje pozicijoje ir nuo lyderių turi 2 taškų atsilikimą.

Rezultatas:

"Swansea" 2 - 2 "Chelsea"
18' [0 - 1] D. Costa
59' [1 - 1] G. Sigurdsson (11 m. baudinys)
62' [2 - 1] L. Fer
81' [2 - 2] D. Costa

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...