"Chelsea" po atkaklios kovos privertė pasiduoti "Crystal Palace" (VIDEO)

14 valandą 30 minučių Lietuvos laiku Anglijos "Premier" lygoje įvyko pirmosios 17-ojo turo rungtynės.

Sostinėje susitiko dvi Londono ekipos - "Crystal Palace" prieš Londono "Chelsea". Antonio Conte auklėtiniai šalies pirmenybėse ir toliau nesustabdomi - minimaliu skirtumu nugalėti varžovai ir iškovota 11 pergalė iš eilės.

Visą rungtynių laiką aikštėje virė atkakli kova. "Crystal Palace" stengėsi nenusileisti savo varžovams iš "Stamford Brigde" tvirtovės, tačiau pagal progas šeimininkai stipriai atsilikinėjo nuo savo varžovų.

Pirmasis įvartis, o kaip vėliau paaiškėjo ir pergalingas, krito 43-ąją minutę. Po puikaus Cezario Azpilicueta perdavimo į baudos aikštelę aukščiau už kitus iššokęs rezultatyviausias pirmenybių žaidėjas Diego Costa nuginklavo varžovų vartininką. Įdomu tai, kad tai buvo vos pirmasis "Chelsea" ekipos įvartis šį sezoną pelnytas galva.

Antrajame kėlinyje "Crystal Palace" bandė priešintis ir pavojingai žaidė su kamuoliu prie "mėlynųjų" baudos aikštelės, bet Thibauto Courtois stebuklų rodyti neprireikė.

"Chelsea" turėjo kelias geras progas "užbaigti" rungtynes. Artėjant susitikimui į pabaigą puikią progą padėti galutinį tašką šioje dvikovoje turėjo Marcosas Alonso, tačiau ispano baudos smūgis nebuvo visiškai tikslus - kamuolys pataikė į vartų konstrukciją.

Per likusį laiką didesnių netikėtumų taip ir neįvyko ir "Chelsea" pasiekė eilinę, bet gana sudėtingą pergalę.

Su 43 taškais A. Conte auklėtiniai yra tvirti Anglijos čempionato lyderiai - bent kol kas nuo artimiausių persekiotojų yra atsiplėšę net 9 taškų skirtumu. "Crystal Palace" lieka 16-oje vietoje.

Rezultatas:

"Crystal Palace" 0 - 1 "Chelsea"
43' [0 - 1] D. Costa

Turnyrinė lentelė: