"Chelsea" pratęsimo metu palaužė "Leicester" ir žengė į FA taurės pusfinalį (VIDEO, +BURTAI)

Sekmadienį vakare FA taurėje paaiškėjo paskutiniai du pusfinalio dalyviai.

Įdomiausia dvikova įvyko Lesteryje, kur vietos "Leicester" susigrūmė su Londono "Chelsea". Po atkaklios kovos, pareikalavusios daugiau nei 90 minučių, į pusfinalį žengė Antonio Conte auklėtiniai.

Pirmasis rungtynių įvartis krito 42-ąją minutę, kai puikų perdavimą iš Williano sulaukęs Alvaro Morata pabėgo nuo varžovų gynėjų ir nuginklavo Kasperą Schmeichelį.

Vis dėlto "lapės" nepasidavė ir antrojo kėlinio viduryje išlygino rezultatą - pasižymėjo Jamie Vardy. Per pagrindinį laiką daugiau įvarčių nebekrito, todėl komandoms teko žaisti pratęsimą.

Jo metu geriau sekėsi "Chelsea" komandai, o į pergalę svečius atvedė po keitimo pasirodęs Pedro. Ispanas po aukšto N'Golo Kante perdavimo atsidūrė vartininko aikštelėje ir apsuptas varžovų galva pasiekė įvartį.

Į pusfinalį taip pat žengė šiandien pergalę prieš "Wigan" pasiekęs "Southampton". Jame vietą vakar taip pat užsitikrino "Man Utd" ir "Tottenham".

Rezultatai:

"Leicester" 1 - 2 "Chelsea"
42' [0 - 1] A. Morata
76' [1 - 1] J. Vardy
105' [1 - 2] Pedro

"Wigan" 0 - 2 "Southampton"
62' [0 - 1] P. Hojbjerg
90+1' [0 - 2] A. Cedric
73' M. Gabbiadini ("Southampton") nerealizavo 11 m. baudinio


Po paskutinių rungtynių iškart paaiškėjo, kad pusfinalyje "Chelsea" susigrums su "Southampton", o "Man Utd" varžysis su "Tottenham".<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/FACup?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#FACup</a> semi-final draw:<br><br>Man Utd v Spurs<br>Chelsea v Southampton <a href="https://t.co/CSOQ8Aqjfa">pic.twitter.com/CSOQ8Aqjfa</a></p>&mdash; Premier League (@premierleague) <a href="https://twitter.com/premierleague/status/975448592088432641?ref_src=twsrc%5Etfw">March 18, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>