"Chelsea" rungtynių pabaigoje palaužė "Stoke", "Leicester" šventė trečią pergalę iš eilės (VIDEO)

Šeštadienį Anglijos "Premier" lygos pirmenybėse 17 valandą Lietuvos laiku buvo sužaistos dar penkerios 29-ojo turo rungtynės.

Turnyrinės lentelės lyderiai Londono "Chelsea" futbolininkai išvykoje susigrūmė su "Stoke City". Antonio Conte auklėtiniai tik po atkaklios kovos iškovojo sunkią pergalę rezultatu 2-1.

"Mėlynieji" rungtynes pradėjo be savo lyderio - Edenas Hazardas dėl treniruotėje patirtos traumos šioje dvikovoje padėti negalėjo. Vis dėlto jau 13-ąją minutę jį startinėjė sudėtyje pakeitęs Willianas išvedė svečius į priekį.

"Chelsea" po gana greito įvarčio diktavo sąlygas, tačiau 38-ąją minutę rezultatas tapo lygus, kai į svečių komandų vartus buvo paskirtas 11 metrų baudinys ir jį sėkmingai realizavus Jonathanui Waltersui.

Antrajame kėlinyje "mėlynieji" ir toliau žaidė kur kas agresyviau nei jų varžovai, tačiau pergalingo įvarčio teko palaukti - 87-ąją minutę po kampinio pasižymėjo ekipos kapitonas Gary Cahillas.

Lygių Anglijos pirmenybėse neturintis "Chelsea" nuo artimiausių persekiotojų turi net 13 taškų pranašumą.

Kitose rungtynėse "Leicester City" šventė dar vieną pergalę. Po Claudio Ranieri atleidimo "lapės" pasiekė trečiąją pergalę iš eilės, o šį kartą rezultatu 3-2 buvo nugalėtas "West Ham" klubas.

Nugalėtojų gretose po įvartį pelnė Riyadas Mahrezas, Robertas Huthas bei Jamie Vardy. Lesterio vienuolikė rikiuojasi 15-oje turnyrinės lentelės pozicijoje.

Dar kitose rungtynėse Liverpulio "Everton" sutriuškino "Hull City", taip pat pergales į savo sąskaitą įsirašė "Crystal Palace" bei "Bournemouth", o "Sunderland" ir "Burnley" pasidalino po tašką.

Rezultatai:

"Stoke City" 1 - 2 "Chelsea"
13' [0 - 1] Willian
38' [1 - 1] J. Walters (11 m. baudinys)
87' [1 - 2] G. Cahill

"West Ham" 2 - 3 "Leicester"
5' [0 - 1] R. Mahrez
7' [0 - 2] R. Huth
20' [1 - 2] M. Lanzini
38' [1 - 3] J. Vardy
63' [2 - 3] A. Ayew

"Everton" 4 - 0 "Hull City"
9' [1 - 0] D. Calvert-Levin
78' [2 - 0] E. Valencia
90+1' [3 - 0] R. Lukaku
90+4' [4 - 0] R. Lukaku

 

"Sunderland" 0 - 0 "Burnley"

 

"Crystal Palace" 1 - 0 "Watford"
68' [1 - 0] T. Deeney (į savus vartus)

 

"Bournemouth" 2 - 0 "Swansea"
31' [1 - 0] A. Mawson (į savus vartus)
72' [2 - 0] B. Afobe

 

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...