"Chelsea" sukomplikavo šansus patekti į ČL, "Leicester" nesėkmių seriją nutraukė įveikęs "Arsenal" (VIDEO)

Trečiadienį vakare Anglijos "Premier" lygoje sužaistos vienerios atidėtos 35-ojo ir trejos 31-ojo turo rungtynės.

Londono "Chelsea" namuose susigrūmė su "Huddersfield" ekipa. Antonio Conte auklėtiniai neįveikė varžovų ir sukomplikavo savo šansus sezoną užbaigti didžiajame ketverte.

50-ąją minutę Laurentas Depoitre nubaudė šeimininkus. Viltis iškovoti pergalę sugrąžino Marcosas Alonso, kai 62-ąją minutę rungtynėse atstatė lygybę.

"Chelsea" pergalingo įvarčio taip ir nepasiekė ir nepasinaudojo galimybe taškais susilyginti su "Liverpool". "Mėlynieji" nuo ketvirtos pozicijos atsilieka 2 taškais ir į Čempionų lygą pateks tik tuo atveju, jeigu paskutiniame ture laimės, o "Liverpool" - pralaimės.

Kitose rungtynėse nesėkmių ruožo išvykose nesugebėjo nutraukti Londono "Arsenal". Ankstyvas "Leicester" įvartis ir jauno gynėjo raudona kortelė nulėmė svečių nesėkmę rezultatu 1-3.

Kelechi Iheanacho, Jamie Vardy ir Riyado Mahrezo įvarčiai nulėmė pirmąją "lapių" pergalę po penkių nelaimėtų rungtynių serijos. "Arsenal" gretose rezultatą buvo išlyginęs P. Aubameyangas.

Vietą Čempionų lygoje užsitikrino "Newcastle" namuose įveikęs Londono "Tottentham". Harry Kane'o įvartis antrojo kėlinio pradžioje nulėmė "pentinių" pergalę.

Taip pat tris taškus į savo sąskaitą įsirašė jau čempionų titulą atšvęsti spėjęs "Manchester City". "Miestiečiai" rezultatu 3-1 nugalėjo "Brighton".

"Man City" komandai tai buvo 97 taškas šiose pirmenybėse - per visą istoriją nė vienai komandai tokio skaičiaus nebuvo pavykę pasiekti.

Rezultatai:

"Chelsea" 1 - 1 "Huddersfield"
50' [0 - 1] L. Depoitre
62' [1 - 1] M. Alonso

"Leicester" 3 - 1 "Arsenal"
14' [1 - 0] K. Iheanacho
53' [1 - 1] P. Aubameyang
76' [2 - 1] J. Vardy (11 m. baudinys)
90' [3 - 1] R. Mahrez
15' K. Mavropanos ("Arsenal") pašalintas iš aikštės

"Man City" 3 - 1 "Brighton"
16' [1 - 0] Danilo
20' [1 - 1] L. Ulloa
34' [2 - 1] B. Silva
72' [3 - 1] Fernandinho

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/11125955?bmstart=0" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

"Tottenham" 1 - 0 "Newcastle"
50' [1 - 0] H. Kane

 

Turnyrinė lentelė: