ČL: Sevilijoje - De Gea šou ir nulinės lygiosios, "Shakhtar" palaužė "Roma" (VIDEO, FOTO)

Trečiadienį vakare UEFA Čempionų lygoje finišavo pirmasis aštuntfinalio etapo ratas, kuriame buvo sužaistos likusios dvejos rungtynės.

Daugiausiai dėmesio sulaukusi dvikova įvyko Ispanijoje, kur vietos "Sevilla" priėmė "Manchester United". Andalūzai buvo kur kas grėsmingesni, tačiau Davido De Gea dėka "raudoniesiems velniams" pavyko sužaisti nulinėmis lygiosiomis.

Pirmasis kėlinys prasidėjo "Sevilla" dominavimu. Svečiai iš Anglijos sunkiai perėjo iš gynybos į puolimą, tačiau "Sevilla" komandai lengva prasibrauti pro varžovų gynybą taip pat nebuvo.

Dvi itin realias progas pasižymėti pirmojo kėlinio pabaigoje turėjo Luisas Murielas, tačiau Davidas De Gea pasistengė, kad jo atstovaujama komanda į rūbinę nežygiuotų prastos nuotaikos - ispanas atrėmė du fenomenalius smūgius ir rezultatas liko 0-0.

Antrajame kėlinyje veiksmas vyko iš esmės panašiai - andalūzai spaudė varžovus, kūrė progas, tačiau pasiųsti kamuolio į varžovų vartus niekaip nepavyko.

Pačioje susitikimo pabaigoje jau kiek aktyvesni buvo "Man Utd". Šeimininkams ėmė trūkti jėgų, o į aikštę mesti Rashfordas bei Martialis bandė apsunkinti varžovų gyvenimą. Vis dėlto svečiams pavojingesnių progų sukurti taip ir nepavyko ir susitikimas baigėsi nulinėmis lygiosiomis.

Kur kas daugiau veiksmo vyko Ukrainoje, kur Donecko "Shakhtar" atsitiesė po praleisto įvarčio ir pasiekė pergalę rezultatu 2-1 prieš "Roma".

Svečius iš Italijos į priekį 41-ąją minutę išvedė puikią sportinę formą pastaruoju metu demonstruojantis talentas iš Turkijos Cengizas Underis.

Tačiau "Shakhtar" antrajame kėlinyje bandė atsigriebti ir išlyginamąjį įvartį pasiekė dar 52-ąją minutę. Pergalingas šių rungtynių įvartis krito kėlinio viduryje, pasižymėjus Fredui.

Abi poros į atsakomąsias dvikovas stos kovo 13-ąją dieną.

Rezultatai:

"Sevilla" 0 - 0 "Man Utd"

"Shakhtar" 2 - 1 "Roma"
41' [0 - 1] C. Under
52' [1 - 1] F. Ferreyra
71' [2 - 1] Fred

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...