"Copa America" finale - nerealizuotas L. Messi 11 m. baudinys ir Čilės triumfas (VIDEO)

Lionelis Messi priverstas ir toliau laukti savo pirmojo titulo su Argentinos rinktine. Praėjus porai dienų po 29-ojo gimtadienio „Barcelona“ klubo žvaigždė ketino sau ir ekipos draugams pasidovanoti „Copa America“ trofėjų, bet susimovė finale per baudinių seriją.

Čilės futbolininkai iškovojo antrąjį iš eilės „Copa America“ trofėjų, kai 11 metrų baudinių serijoje Francisco Silva sėkmingai smūgiavo į vartus ir leido ekipai vėl džiaugtis.

Pagrindinis rungtynių laikas ir pratęsimai baigėsi 0:0.

Argentinos rinktinei tai buvo trečiasis iš eilės pralaimėtas finalas. Pernai Argentina baudinių seriją „Copa America“ turnyre pralaimėjo irgi Čilės futbolininkams, o 2014 metų pasaulio futbolo čempionate per pridėtą laiką nusileido Vokietijai.

Baudinių seriją pradėjęs L.Messi nepadarė to, ko iš jo tikėjosi visi sirgaliai. Argentinos lyderis smūgiavo virš skersinio. Situaciją kiek lengvino, kad pirmąjį savo smūgį netiksliai atliko Arturo Vidalis. Argentina galutinai krito, kai ketvirtojo baudinio neįmušė Lucas Biglia.

JAV vykusiame „Copa America“ turnyre finalą stebėjo 82 tūkstančiai 26 žiūrovai.

L.Messi šiame turnyre įmušė 5 įvarčius.

Abi komandos jau pirmąjį kėlinį baigė dešimtiese. 28 minutę antrąją geltoną kortelę gavo Čilės rinktinės narys Martino Diazas, o 43-ąją minutę raudoną kortelę prieš save išvydo Marcos Rojo. 40 minutę už vaidybą geltoną kortelę gavo L.Messi.

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/8749846" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

lrytas.lt