C.Ronaldo: konkurencija su L.Messi - mano gyvenimo dalis

Madrido "Real" klubo superžvaigždė Cristiano Ronaldo išjuokė kalbas, jog jis nesutaria su "Barcelona" ekipos lyderiu Lioneliu Messi.

Abu puolėjai pastaraisiais metais dominavo Europos futbole ir yra laikomi geriausiais šių laikų futbolininkais. Per pastaruosius šešis metus geriausio pasaulio futbolininko apdovanojimus ("Ballon d'Or") dalinosi būtent C.Ronaldo ir L.Messi.

Dėl ryškios konurencinės dvikovos apie šių dviejų supertalentų santykius buvo daug kalbama ir spekuliuojama, jog ir asmeniniame gyvenime jie konfliktuoja.

Visgi, tokias kalbas C.Ronaldo paneigė, teigdamas, jog jį ir L.Messį sieja profesiniai ryšiai ir jokių nesutarimų tarp jų nėra.

"Netiesa, jog mano ir L.Messi santykiai - įtempti. Mes esame kolegos ir mūsų santykiai yra profesiniai. Nebendraujame už aikštės ribų, kaip tą darau su kitais futbolininkais. Jis stengiasi parodyti, ką moka, žaisdamas už klubą bei rinktinę lygiai taip pat kaip ir aš. Tai tam tikra konkurencija, kai mes stengiamės atiduoti viską, ką galime", - kalbėjo 29-erių portugalas.

"Ši konkurencinė kova yra dalis mano gyvenimo. Normalu, jog žmonės mane lygina. Taip pat Formulėje-1 lyginami "Ferrari" bei "Mercedes". Aš prie to pripratęs. Tai vyko dar iki man atvykstant į "Real" ekipą".

"Aš tikiuosi, kad mes abu galime iš šito pasijuokti. Futbolas yra smagus žaidimas, kurį mes abu mylime. Turime šią kovą priimti teigiamai, nes tai nėra blogas dalykas. Futbolas yra nuostabus dalykas, kuriuo mėgaujasi ir fanai", - baigė puolėjas.