D. Alvesas: J. Guardiolai nepatiko dirbti "Bayern" klube

Buvęs Josepu Guardiolos auklėtinis "Barcelona" klube Dani Alvesas duodamas interviu pareiškė, kad strategas palieka Miuncheno "Bayern" dėl to, jog paprasčiausiai jam ten nepatiko.

45-erių metų strategas šį sezoną artėja prie trečio iškovoto "Bundesliga" trofėjaus, tačiau treneriui iš Ispanijos per pastaruosius du sezonus nesisekė UEFA Čempionų lygoje. Galiausiai strategas nusprendė pasibaigus šiam sezonui palikti Miuncheną ir treniruoti "Manchester City" klubą.

D. Alvesas pateisino šį buvusio trenerio sprendimą ir tvirtina, kad jis yra gimęs vadovauti komandai:

"Pepas bus ten, kur jis nori būti. Jis yra tarsi Neymaras - turi norą savyje atrasti kažką naujo ir atsiduoti 100 procentų komandai. Akivaizdu, kad jis turi treniravimo dovaną", - sakė patyręs dešiniojo krašto gynėjas.

"Jis komandą paliko dėl "Bayern", bet aš netikiu, kad jam ten patiko. Pepas darbus mėgsta pradėti nuo pat pradžių, tačiau tokios galimybės jis ten neturėjo. Manau, kad "Man City" klube bus kitaip.

Jis mėgsta iššūkius, o visi tie, kurie dirbs su juo taip pat turėtų pasiruošti nemažesniems iššūkiams", - pridūrė Brazilijos rinktinės narys.