D. Carvajalio širdies problemos - rimtesnės nei manyta: ispanui suteiktas 2 mėnesių poilsis

Madrido "Real" klube - ne pačios linksmiausios dienos. Dėl širdies problemų neribotam laikui iš rikiuotės yra iškritęs vienas geriausių planetos krašto gynėjų Dani Carvajalis.

25-erių metų futbolininkas iki praėjusio savaitgalio žaidė visose šio sezono rungtynėse, tačiau prieš pat susitikimą su "Espanyol" Ispanijos sostinės klubas pranešė netikėtas naujienas - gynėjas pasigavo širdies infekciją, kuri lėmė susirgimą perikardu.

Iš pradžių buvo manyta, kad D. Carvajaliui užteks dviejų savaičių poilsio ir šis galės sugrįžti į treniruotes, tačiau "Marca" praneša, kad problemas yra rimtesnės nei manyta.

Gydytojai patarė D. Carvajaliui neužsiimti jokia aktyvia veikla mažiausiai du mėnesius, todėl "Real" sirgaliai gynėjo aikštėje gali nepamatyti iki gruodžio mėnesio.

Tai nėra trauma, kurios metu atlikus operaciją laukia kelių mėnesių reabilitacija. Dėl šios infekcijos gynėjas turi būti atidžiai stebimas medikų, nes gydymas yra nenuspėjamas.

D. Carvajalio iškritimas iš rikiuotės neribotam laikui suteiks nemažai galimybių jaunajam Achrafui Hakimi, kuris šį sezoną į pagrindinę komandą pateko iš antrosios "Real" komandos.