D. Carvajalis greičiausiai praleis pasaulio čempionatą

Vienam Madrido "Real" komandos žaidėjui triumfas UEFA Čempionų lygoje nebuvo toks saldus - Dani Carvajalis yra rimtai sunerimęs dėl savo traumos.

Po to, kai UEFA Čempionų lygos finale aikštę paliko Mohamedas Salah, ne taip trukus traumą patyrė ir D. Carvajalis. Jam varžovas pataikė į čiurną.

D. Carvajalis iškart apsipylė ašaromis. Gynėjas pajuto labai rimtus čiurnos skausmus ir nusivylė ne tik dėl to, kad bus priverstas palikti aikštę, bet ir greičiausiai praleisti didžiausią futbolo turnyrą - 2018 metų pasaulio čempionatą.

25-erių metų futbolininkas su komanda net nešventė titulo, kai šie surengė paradą po Madridą. Gynėjas prisijungė tik tada, kai šventė persikėlė į "Santiago Bernabeu" stadioną.

Kol kas oficialių medicininių išvadų nėra, tačiau yra didesnė tikimybė, kad D. Carvajalis nevyks į pasaulio čempionatą.

Vienam geriausių savo pozicijos žaidėjų tai yra didelis šokas, nes dėl identiško epizodo, kai 2016 metų Čempionų lygos finale taip pat buvo patirta trauma, jis privalėjo praleisti Europos čempionatą.

D. Carvajalis dėl įvairių traumų pačiu netinkamiausiu laiku dar taip ir nespėjo debiutuoti jokiame stambiame turnyre su ispanais.

Oficialios žinios dėl gynėjo galimybių pasveikti iki pasaulio čempionato turėtų paaiškėti iki rytojaus.

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...