D. Costa: aš nesu nusikaltėlis, taip elgtis su manimi neteisinga

Atskirai nuo Londono "Chelsea" komandos besitreniruojantis Diego Costa skundėsi strategu Antonio Conte bei tuo, kaip su juo elgiasi pats klubas.

Praėjusį sezoną ispanas buvo rezultatyviausias "Premier" lygos titulą iškovojusių "aristokratų" žaidėjas, tačiau treneris jo savo tolimesniuose planuose nemato.

Apskritai, visa situacija yra įdomi, nes 28-erių metų futbolininkas tikina, kad apie savo sprendimą strategas jam birželio mėnesį pranešė SMS žinute, kai jis atstovavo Ispanijos rinktinei. "Chelsea" atstovai savo ruožtu nenusileidžia teigdami, jog abi pusės buvo nutarusios išsiskirti dar sausį.

"Man nebūtų leista įeiti į pagrindinės komandos rūbinę ir aš neturėčiau jokio kontakto su vaikinais", - kalbėjo dienraščio Daily Mail savo namuose Brazilijoje surastas Costa. "Aš nesu nusikaltėlis! Visiškai nemanau, jog po visko, ką nuveikiau, su manimi taip elgtis yra teisinga."

"Jie suteikė man papildomą savaitę atostogų, tačiau nuo to laiko susilaukiu tik nuobaudų."

"Jie nori, kad treniruočiausi su rezervais. Neketinu to daryti. Nesu nusikaltėlis ir čia nesu neteisus. Taigi, jeigu jie nori mane nubausti, tegul baudžia."

Vieša paslaptis, kad snaiperis nori grįžti į Madrido "Atletico". Tiesa, tam trukdo šiam klubui skirtas transferų draudimas, kuris galios iki sausio.

"Galiu likti Brazilijoje ir nerungtyniauti metus net jei "Chelsea" mane metus baus ir man nemokės", - pridūrė Costa.

"Aš sugrįšiu stipresnis. Jeigu būčiau neteisus, grįžčiau atgal ir elgčiausi taip, kaip jie liepia."

"Aš trokštu persikelti į "Atletico". Kalbėjau su "Chelsea" direktore Marina Granovskaja. Sakiau, "Jeigu treneris manęs nenori, aš noriu keltis į Madrido "Atletico"."

"Kitus pasiūlymus atmečiau. Jie nori mane parduoti į Kiniją ar kitoms ekipoms. Jeigu išvykstu, keliauju į klubą, į kurį noriu, o ne į tokį, kuris daugiausiai sumokės."

Costa taip pat sakė, kad buvo per žingsnį nuo to, jog su "aristokratais" pasirašytų naują kontraktą, bet Conte "įjungė stabdžius".