D. Costa: "Chelsea" palikčiau tik dėl Ispanijos

Pastaruoju metu atrodė vieša paslaptis, kad Diego Costa šią vasarą persikels į Kiniją, bet po vakar pralaimėto FA taurės finalo snaiperis išreiškė lojalumą Londono "Chelsea".

Ispanas prieš "Arsenal" įmušė vienintelį savo komandos įvartį, o šį sezoną visuose turnyruose iš viso pasižymėjo 21 kartą.

Dabar 28-erių metų futbolininkas tikina, jog nori likti Anglijoje, ir išvyktų tik tokiu atveju, jeigu to norėtų treneris Antonio Conte.

"Žinau, kad "Chelsea" nori parduoti žaidėjus, tačiau pasakiau jiems, kad iki mano sutarties pabaigos liko dar dveji metai ir aš neišvyksiu niekur kitur vien dėl to, jog jie to nori. Aš pasirašysiu sutartį tik su klubu Europoje, jie tai žino. Kitu atveju liksiu pagal dabartinį kontraktą", - kalbėjo Costa.

"Aš turiu sutartį bei jokių intencijų išvykti, bet, jeigu įvyks pokyčiai, kurie sumažintų mano šansus, jeigu treneris daugiau manimi nepasitikės ar suteiks erdvės kitam snaiperiui, žinosiu, kad turiu išvykti. Tačiau tik ten, kur pats norėsiu."

"Visi žino, kuris klubas yra mano prioritetas, nėra, ko slėpti."

"Pinigai yra geras dalykas, bet esu dėkingas už tai, ką turiu dabar. Be to, aš turiu daugiau dalykų, kurių galiu laukti, pavyzdžiui, žaidimo kitame pasaulio čempionate. Žinau, kad turiu šansą būti pakviestas, jeigu žaisiu gerai ir aukštame lygyje, aš noriu būtent to."

"Jeigu turėčiau persikelti į kitą miestą ar kitą šalį nei Ispanija, nemanau, jog išvyksiu, veikiau likčiau "Chelsea". Jeigu klubas norės mane parduoti, jie žino, kur aš noriu keliauti."

Anksčiau Costa yra kalbėjęs, jog norėtų dar sugrįžti į Madrido "Atletico".