D. Kuytas: van Dijkas labai tiktų "Liverpool"

Buvusi "Liverpool" ikona Dirkas Kuytas mano, jog vasarą per žingsnį nuo išvykimo buvęs Virgilas van Dijkas labai tiktų Mersisaido klubui.

Vidurio gynėjas ilgą laiką sietas būtent su persikėlimu į "raudonųjų" gretas, o "Southampton" juos netgi vienu metu kaltino su futbolininku bendravus nelegaliai.

Galiausiai 26-erių metų olandas liko "šventųjų" gretose, tačiau įvairios figūros nuolat ragina "Liverpool" už jį pateikti dar vieną pasiūlymą.

"Aš pažįstu Virgilą. Kartu su juo nacionalinėje komandoje nerungtyniavau, bet jis yra puikus žaidėjas", - Kuytas pasakojo "Sky Sports News".

"Pažiūrėsime, kaip viskas susiklostys žiemos pertraukos metu ar sezono pabaigoje."

"Nemanau, jog man būtų keista sakyti, kad jis yra toks futbolininkas, kuris labai tiktų "Liverpool". Jis turi tinkamą mentalitetą bei yra puikus gynėjas."

"Liverpool" gretose jis galėtų nuveikti didelius darbus, tačiau tai, ar jis sustiprintų sudėtį, spręsti ne man. Tai priklauso nuo klubo."

Daugiausiai kritikos tarpsezonio metu treneris Jurgenas Kloppas susilaukė būtent dėl to, kad nesustiprino gynybos. Šį sezoną per 12  "Premier" lygos mačų "Liverpool" jau praleido 17 įvarčių.