D. Lovrenas: M. Salah yra geriausias žaidėjas pasaulyje

„Liverpool“ ekipos žvaigždė Mohamedas Salah turi ne tik didelį fanų palaikymą, kurį įgijo per šį sezoną, tačiau gali jausti ir tvirtą užnugarį iš savo komandos draugų.

Egiptietis padėjo „Liverpool“ ekipai pasiekti Čempionų lygos finalą, o Dejanas Lovrenas teigia, jog sėkmės atveju, jis tikrai būtų realus kandidatas į „auksinį kamuolį“.

„Aš kalbuosi su Mo apie „auksinį kamuolį“, tačiau kol kas yra šiek tiek anksti. Jeigu laimėsime finalą, jis tikrai bus vienas iš realiausių kandidatų.

Jis gali būti tarp trijų geriausių žaidėjų pasaulyje. Jis jau turi aukščiausio lygio patirties. Jis vis dar yra ramus, nusileidęs ant žemės ir jis nusipelnė kiekvienos pagyros ir kiekvieno įvarčio, kurį įmušė iki šiol. Mes jam padėsime pasiekti jo asmeninę svajonę“, - kalbėjo D. Lovrenas.

M. Salah komandos draugas taip pat buvo paklaustas, ar M. Salah šiuo metu yra geriausias žaidėjas pasaulyje: „Žinoma. Kai tu įmuši tiek įvarčių „Premier“ lygoje, tai žinoma, kad esi. Kai pažiūri į Messi ir Ronaldo, tai šalia jų yra ir Mo Salah. Jis nusipelnęs būti tame trejete“, - teigė D. Lovrenas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...