D. Lovrenas: ne mes, o "Real" turėtų bijoti mūsų

"Liverpool" po 11 metų vėl varžysis dėl svarbiausio klubinio titulo - Jurgeno Kloppo auklėtiniai UEFA Čempionų lygos pusfinalyje nugalėjo "Roma" ir pateko į finalą.

"Raudonieji" šį sezoną Europoje pademonstravo puikius rezultatus - jiems pralaimėjimas Romoje buvo vos pirmoji nesėkme šiame turnyre. "Liverpool" pagerino ir rezultatyvumo rekordą, tačiau norint įgyvedninti savo svajonę Anglijos klubui dar teks pasistengti - jų finale laukia per pastaruosius keturis metus tris kartus turnyrą laimėjęs Madrido "Real".

"Liverpool" gynėjas Dejanas Lovrenas kalbėjo, kad J. Kloppas pakeitė komandos veidą, o finale jie nei kiek nebijo dabartinių čempionų.

"Jis pakeitė daug dalykų klube. Pasikeitė ne tik žaidėjų požiūrį, bet ir visas klubo mentalitetą. Su juo matome daug pozityvių dalykų - net ir tada, kai nesužaidžiame geriausių rungtynių", - treneriui pagyrų negailėjo gynėjas.

Paklaustas apie šansus finale, D. Lovrenas sakė: "Real" labai pasitiki savimi, tačiau mums tai nerūpi, nes mes vyksime atlikti savo darbo. Kodėl mes turėtume jų bijoti? Bijoti turėtų jie."

"Liverpool" ir "Real" dėl pagrindinio turnyro trofėjaus susikaus gegužės 26 dieną Kijeve.