D. Mertensas: "Be Sarri mes būtume tik vidutiniokai"

Praėjusį sezoną ryškiausiomis spalvomis spindėjęs Driesas Mertensas duodamas interviu atskleidė, kad prie tokio komandos pakilo prisidėjo tik treneris Maurizio Sarri.

"Napoli" pastaruoju metu meta rimtą iššūkį Turino "Juventus" ekipai dėl Italijos čempionų titulo, o šį sezoną ilgą laiką buvo pirmoje pozicijoje ir tik minimaliu skirtumu nusileidžia dabartiniams lyderiams Milano "Inter".

D. Mertensas atskleidė, kad M. Sarri iš komandos išspaudžia viską, ką įmanoma. Futbolininkas pareiškė, kad šis strategas iš vidutiniokų gali padaryti aukščiausios klasės žaidėjus.

"Dabar nesame pačioje geriausioje situacijoje, tačiau tai yra pats tinkamiausias laikas pamatyti, koks iš tikrųjų yra mūsų sudėties pajėgumas", - teigė D. Metensas.

"Turime daug ir sunkiai treniruotis bei niekada nepasiduoti. Mes nesijaučiame pavargę, tačiau per sezoną įvyksta tiek daug rungtynių, kad paprasčiausiai negali visų laimėti. Mūsų dar laukia daug rungtynių ir sezono pabaigoje pažiūrėsime, kas bus viršuje.

Mano nuomone, mes šiuo metu nebūtume tokioje pozicijoje, kokioje esame dabar, jeigu ne Sarri. Jis atsako už mūsų žaidimą, priima sprendimus ir keičia mūsų komanda. Nuo tos dienos, kai jis pasirodė mūsų klube, jis sugebėjo iš paprastų žaidėjų padaryti aukščiausios klasės futbolininkus", - pridūrė belgas.