D. Moyesas: nei vienas treneris nebūtų pasirodęs geriau už mane "Man Utd" klube

Be darbo šiuo metu esantis Davidas Moyesas tvirtina, kad už jį nebūtų geriau atlikę darbo "Manchester United" klube joks treneris, kai komandą paliko Seras Alexas Fergusonas.

D. Moyesas 2013 metais perėmė "raudonųjų velnių" trenerio vairą po to, kai iš futbolo pasitraukė legendinis Fergusonas. Debiutinis sezonas strategui buvo klaikus - itin prasti rezultatai ir atleidimas iš trenerio posto balandį.

Tačiau D. Moyesas tvirtina, kad problema nebuvo vien tik jis - "Man Utd" klube tuo metu būtų strigę ir kiti treneriai, nes problemos buvo ir pačioje komandoje.

"Šimtu procentų pritariu, kad būdamas "Manchester United" treneriu tu turi laimėti rungtynes. Aš jų nelaimėjau pakankamai", - "Daily Mirror" pasakojo škotas.

"Tačiau aš nemanau, kad koks kitas treneris būtų pasiekęs geresnius rezultatus per tokį greitą laiką, kai iš klubo pasitraukė Fergusonas. 

Buvo daug pasikeitimų pačioje komandoje. Ne tik aš pakeičiau Alexą, bet taip pat iš klubo pasitraukė Davidas Gillas, o Edas Woodwardas tik ką buvo perėmęs naujas pareigas.

Viskas susideda iš laiko, kurio man reikėjo daugiau. Aš perėmiau komandos vairą, kuri buvo Anglijos čempionė, tačiau tą vasarą tokie klubai kaip "Chelsea" ir "Man City" išleido milžiniškas sumas tam, kad pavytų mus.

Man buvo sunku žygiuoti į "Old Trafford" stadioną su komanda, kuri buvo tik ką iškovojusi čempionų titulą", - užbaigė D. Moyesas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...