D. Payet: neprivalau niekam teisintis dėl savo elgesio

"West Ham" klubą palikęs 29-erių metų Dimiti Payet nejaučia kaltės "plaktukų" sirgalių atžvilgiu ir priduria, kad už savo elgesį tikrai neatsiprašinės.

Vakar "West Ham" oficialiai informavo, kad D. Payet už 25 milijonus svarų sterlingų buvo parduotas "Marseille" klubui. Prancūzas jau nuo sausio vidurio atsisakė toliau žaisti Londono komandoje ir norėjo būti parduotas, tačiau kurį laiką tam priešinosi Slavenas Biličius.

Vis dėlto derybos vakar buvo užbaigtas, o D. Payet po metų su puse grįžo į "Marseille" ekipą. D. Payet džiaugėsi, kad grįžta rungtyniauti į tėvynę ir komandą, kurioje visada jautėsi laimingas.

"Biličius turi savo nuomonę, tačiau aš neketinu teisintis dėl savo elgesio", - sakė karjerą "West Ham" klube tęsti atsisakęs D. Payet. - "West Ham" ilgą laiką žinojo, kad aš norėsiu išvykti. Galėjau užbaigti sezoną, bet ten nesijaučiau pakankamai gerai".

"Visada norėjau grįžti į "Marseille" ir džiaugiuosi, kad pagaliau viskas baigta. Labai dėkoju visam klubo personalui, kuris dėjo visas pastangas tam, kad aš dabar čia būčiau.

Norėjau atvykti čia dėl projekto, kuris dar tik prasideda. Grįžau čia tuo laikotarpiu, kai pradėjau tikrai labai pasiilgti Prancūzijos", - užbaigė praėjusį sezoną vienu geriausiu "Premier" lygos žaidėju buvęs D. Payet.

D. Paeyt iš viso su "Marseille" klubo marškinėliais anksčiau yra sužaidęs 83 rungtynes.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...