D. Payet perspėjo Neymarą nesikelti į Angliją

Paryžiaus „Saint-Germain“ žvaigždė Neymaras Prancūzijos „Ligue 1“ pirmenybėse išdarinėja ką nori. Brazilas vietiniame čempionate per 15 rungtynių įmušė 15 įvarčių ir atliko 12 rezultatyvių perdavimų.

Tiesa, buvo paskelbta, kad futbolininkas komandos viduje skundėsi, jog „Ligue 1“ gynėjai jį atakuoja labai agresyviai be jokių intencijų žaisti į kamuolį. Tačiau Dimitris Payet, Marselio „Olympique“ futbolininkas, teigė, jog Neymarui geriau nesikelti į „Premier“ lygą.

Paklaustas apie kietą gynėjų žaidimą, D. Payet teigė: „Jam tada geriau nesikelti į Angliją. Manau, kad kiekvienos oponentų komandos treneris skiria daugiausiai dėmesio jam. Deja, bet jis turi priimti kartais tuos smūgius, kurie išmuša jį iš ritmo, kadangi tai yra vienas iš nedaugelio būdų jį sustabdyti. Jis yra savo paties talento auka.

Taip nutinka ir kitiems žaidėjams, kaip Florianui Thauvinui („Marseille“) ir Nabilui Fekirui („Lyon“). Visi žaidėjai, kurie yra tikri specialistai driblinguojant kamuolį ir gali lengvai įveikti gynėjus, rizikuoja sulaukti spyrio per kojas“, - teigė prancūzas. 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...