D. Silvos įvartis atvedė "Man City" į sunkią pergalę prieš "West Ham" (VIDEO)

Sekmadienį Anglijos "Premier" lygos pirmenybėse sužaistos paskutinės dvejos 15-ojo turo rungtynės.

Pirmoji dvikova įvyko "Vitality" stadione, kur vietos "Bournemouth" priėmė "Southampton". Nugalėtojas šioje akistatoje nepaaiškėjo - komandos pasidalino po tašką.

42-ąją minutę šeimininkai įsiveržė į priekį, kai Ryanas Fraseris pasiekė savo pirmąjį tikslų smūgį, tačiau rezultatas buvo išlygintas 61-ąją minutę - savo žodį tarė pastaruoju metu gerą sportinę formą demonstruojantis Charlie Austinas.

"Southampton" su 17 taškų "Premier" lygoje užima 17-ąją poziciją, o "Bournemouth" yra trimis vietomis žemiau.

Kitose rungtynėse "Manchester City" namuose priėmė stringantį "West Ham". Neklystantys Pepo Guardioloa auklėtiniai dėl pergalės kaip reikiant turėjo pakovoti - ją rungtynių pabaigoje išplėšė tik Davido Silvos meistriškumas.

44-ąją minutę į priekį pirmieji kiek netikėtai įsiveržė svečiai iš Londono - po standartinės situacijos galva pasižymėjo gynėjas Angelo Ogbonna.

Antrajame kėlinyje "miestiečiai" spaudė varžovus ir kūrė daug pavojingų progų, tačiau be priekaištų vartus gynė Adriano. Vis dėlto 57-ąją minutę krito išlyginamasis įvartis - po Gabrielio Jesuso perdavimo tiksliai koją kyštelėjo Nicolas Otamendi.

Per likusį laiką "Man City" dominavo varžovų aikštės pusėje. 83-ąją minutę galiausiai krito pergalingas įvartis - po puikaus Kevino De Bruyne perdavimo D. Silva krisdamas ore pasiekė kamuolį ir išplėšė pergalę.

Tai buvo jau trečioji "Man City" pergalė iš eilės, kurioje jie laimi tik po sunkios kovos rezultatu 2-1. Vis dėlto "miestiečiai" ir toliau turi saugų pranašumą prieš artimiausius persekiotojus - nuo antros pozicijos "City" yra atsiplėšę 8 taškais.

"West Ham" po dar vieno pralaimėjimo nukrito į priešpaskutinę poziciją.

Rezultatai:

"Bournemouth" 1 - 1 "Southampton"
42' [1 - 0] R. Fraser
61' [1 - 1] C. Austin

"Man City" 2 - 1 "West Ham"
44' [0 - 1] A. Ogbonna
57' [1 - 1] N. Otamendi
83' [2 - 1] D. Silva

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/10772132" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Turnyrinė lentelė: