D. Simeone apie A. Griezmanno ateitį: viskas priklauso tik nuo jo pačio

UEFA Europos lygos finale triumfavęs Madrido "Atletico" klubas neišmeta iš galvos Antoine'o Griezmanno situacijos.

Lione įvykusiame finale "Atletico" rezultatu 3-0 sutriuškino "Marseille" ir į viršų iškėlė turnyro trofėjų. Prie pergalės labiausiai prisidėjo A. Griezmannas, pelnęs du pirmus įvarčius.

"Atletico" komanda ir gerbėjai yra sužavėti prancūzo žaidimu, tačiau jaučia didelę baimę, kad šią vasarą jį praras. Ispanijos spaudoje jau kurį laiką kalbama, kad "Barcelona" yra arti susitarimo su puolėju.

Vyriausias "Atletico" treneris Diego Simeone pripažino, kad nėra tikras, ar A. Griezmannas liks: "Ar jis liks? Tai klausimas ne man, o jam. Tikiuosi, kad jis čia yra laimingas ir norės toliau būti mūsų komandos nariu."

"Griezmannas šiandien niekam neturėjo nieko įrodinėti. Jis savo darbą atlikdavo visus metus, kai yra su mumis. Šiandien jis tik patvirtino (vedė komandą į pergalę - red.), ką aš visada ir žinojau", - pridūrė D. Simeone.

Strategas taip pat džiaugėsi po sezono komandą paliksiančiu Fernando Torresu, kuriam tai buvo pirmasis trofėjus "Atletico" gretose: "Fernandui tai yra svajonės išsipildymas. Jis yra nuostabus vyrukas, kuris viską pasiekė tik savo pastangomis. Aš jam niekada nedariau išimčių. Tikiuosi, kad jis išaus savo paskutinėse rungtynėse savaitgalį."