D. Simeone: mane domina galimybė dirbti Anglijoje ar Italijoje

Madrido „Atletico“ treneris Diego Simeone atskleidė, jog jį domina galimybė ateityje treniruoti Anglijos ar Italijos klubus.

Po pralaimėto Čempionų lygos finalo, argentinietis apsvarstė savo galimybes pasitraukti iš „Atletico“ ekipos ir galiausiai nusprendė pasilikti komandoje. Visgi, Simeone ir toliau yra minimas tarp pretendentų užimti kitų garsių klubų trenerio postą, o pats strategas kalbėdamas apie savo ateitį atskleidė tas lygas, kuriose jis norėtų dirbti.

„Aš esu jaunas treneris, tad manau, kad galimybė dirbti kitur yra įmanoma. Yra daug lygų, kuriose turėčiau rimtų iššūkių, tačiau Anglijos ir Italijos lygos man yra patraukliausios“, - teigė Simeone.

Visgi argentinietis pripažino, jog dabar koncentruojasi tik į darbą su „Atletico“ bei tikisi ir toliau išlaikyti šią komandą kovoje su „Real“ bei „Barcelona“ klubais.

„Aš manau kad mes turime stiprią komandą. Mes esame entuziastingi bei turime didelių norų. Mes patobulinome savo darbą, kurį atliekame klube ir viską darome kaip komanda. Mes esame stiprūs ir norime sunkiai dirbti, kad pasiektume savo potencialą“, - spaudos konferencijoje kalbėjo treneris.

Artimiausias rungtynes „Atletico“ žais jau rytoj prieš „Tottenham Hotspur“ klubą.