D. Simeone: "Real" vis dar yra geriausia komanda pasaulyje

Vyriausiasis Madrido "Atletico" treneris Diego Simeone spaudos konferencijoje negailėjo pagyrų "Real" komandai ir pabrėžė, kad šis klubas į savo gretas greičiau nei bet kas kitas vilioja geriausius Ispanijos futbolo talentus.

Šį vakarą D. Simeone kariauna pirmą kartą šiame sezone susikaus su "Real" ekipa. Abu klubai nedemonstruoja geriausio savo žaidimo šiame sezone, tačiau "Rojiblancos" strategas įsitikinęs, kad "baltieji" vis dar yra stipriausi pasaulyje.

"Ruošiamės kovai prieš geriausią komandą pasaulyje", - sakė D. Simeone. - Kai prieš penkis metus dominavo "Barcelona", taip dabar sėkmingai tai daro "Real".

"Jie jau du kartus iš eilės laimėjo Čempionų lygą ir yra dabartiniai Ispanijos čempionai. Šiuo metu jie yra geresni nei mes - tai rodo tiek rezultatai, tiek iškovoti titulai.

Be to, jie gauna visus geriausius jaunuolius iš skirtingų Ispanijos klubų. "Real" nenori suteikti galimybę kitiems klubams įsigyti juos. Galbūt jie yra nežaidžia, bet svarbiausia tai, kad jie turi juos", - kalbėjo D. Simeone.

D. Simeone nebereikalo užsiminė apie "Real" transferus - jie per keletą metų į komandą pasikvietė Dani Ceballos, Marco Asensio, Jesusą Vallejo ir tą patį Theo Hernandezą, iki tol priklausiųsį "Atletico" klubui.