D. Simeone: tikėjomės pavargusio L. Messi, bet jis buvo nuostabus

Madrido "Atletico" komandai vakarykštėse Ispanijos "La Liga" pirmenybėse nepavyko nugalėti be pralaimėjimų žygiuojančios "Barcelona" ekipos - po atkaklios kovos dvikova baigėsi lygiosiomis 1-1.

Saulis Niguezas puikiu smūgiu rungtynių pradžioje buvo išvedęs "Atletico" į priekį, tačiau Luisas Suarezas artėjant rungtynėms į pabaigą "smeigė" išlyginamąjį įvartį.

Vyriausiasis "Rojiblancos" treneris Diego Simeone džiaugėsi rungtynėmis ir sirgaliais, o ypatingai išskyrė Lionelį Messi, nors ir šiam šiose rungtynėse nepavyko nei atlikti rezultatyvaus perdavimo, nei pasižymėti.

"Stadionas buvo nuostabus, o mes turėjome dar vieną puikią futbolo naktį su neįtikėtinu Lioneliu Messi", - po rungtynių sakė D. Simeone.

"Messi buvo vienintelis, kurį galėjai pamatyti, kaip jis kiekvieną kartą gavęs kamuolį padaro kažką išskirtinio. Visi tikėjosi jį pamatyti šiek tiek pavargusį po rinktinių pertraukos, bet jis nuovargio nejautė ir buvo nuostabus.

Kaip bebūtų, tai buvo geros rungtynės tarp dviejų charakterį rodžiusių komandų. Pirmajame kėlinyje buvome tikrai puikūs, bet lemiamą faktorių atliko jų vartininkas Ter Stegenas", - užbaigė argentinietis.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...