"Dainavos" varžovas: išimties teise į lygą patekę "Kupiškio" futbolininkai

Praėjusį penktadienį Vilniuje lygiosiomis sužaidę Alytaus „Dainavos“ futbolininkai trečiadienį keliaus į Aukštaitiją, kur sieks nutraukti pergalių badą. Pirmos lygos 13-ojo turo rungtynėse dainaviečiai susitiks su lygos debiutantais – „Kupiškio“ futbolininkais.

Išimties teise į Pirmą lygą priimti Kupiškio miesto futbolininkai savo žaidimu sirgalių nedžiugina. Per 11 sužaistų rungtynių lygos debiutantai iškovojo vos 2 pergales ir patyrė net 9 pralaimėjimus bei su 6 taškais rikiuojasi priešpaskutinėje 13-oje pozicijoje.

Prieš sezoną tarp savo tikslų jaunimo ugdymą deklaravęs „Kupiškis“ remiasi ne vien jaunaisiais talentais – ekipoje netrūksta patirties sukaupusių veteranų ir futbolininkų iš užsienio. Kupiškiečių garbę gina legionieriai iš Ganos, Kamerūno,Ukrainos. Šių metų sezone „Kupiškio“ marškinėlius vilki ir praeityje Alytuje žaidęs puolėjas Lukas Sendžikas.

Donato Vencevičiaus treniruojami Alytaus „Dainavos“ futbolininkai būsimose rungtynėse sieks nutraukti ketverias rungtynes trunkantį pergalių badą. Patyrę tris iš eilės pralaimėjimus namuose, dainaviečiai praėjusį penktadienį pasiekė kovingas lygiąsias LFF stadione su „Vilniaus Vyčio“ ekipa. Šiuo metu Dzūkijos futbolo klubas Pirmos lygos turnyro lentelėje rikiuojasi penktas.

Rungtynės tarp „Kupiškio“ ir Alytaus „Dainavos“ bus žaidžiamos trečiadienį, 19 valandą, Kupiškio miesto stadione. Tai bus paskutinės alytiškių Pirmos lygos rungtynės prieš vasaros pertrauką.

dfkdainava.com