"Dainavos" žaidėjas atskleidė komandos bėdas

Alytaus „Dainavos“ klubas meluoja – taip sako komandos futbolininkas Kęstutis Balčiūnas, kuris socialiniame tinkle „Facebook“ neteko kantrybės ir viešai prabilo apie problemas. Šį sezoną patrankų mėsa tapęs „Dainavos“ klubas prieš penktadienio rungtynes išplatino pranešimą, kuriame teigė, kad legionierius Kevinas Liguori iš ekipos išvyko dėl šeimyninių aplinkybių.

Tačiau supykęs K.Balčiūnas tvirtina kitaip.

„Ar tau neatsibodo čia rašinėt tokių straipsnių? Paimk ir viską parašyk, kaip yra, nekvailinęs čia žmonių!!! Kokios dar šeimyninės problemos. Algų pusę metų nemoka, užsieniečiai neturi už ką pavalgyti, o tu čia trini kažkokias nesąmones!!! Šlykštu net skaityti!!!, - rašė necenzūrinius žodžius „Facebook“ vartojęs K.Balčiūnas. - Naktį po varžybų išveja kaip šunis į gatvę, nes kažkas nesumoka net už nuomą. Eina ir nuomojasi iš savo pinigėlių stogą virš galvos, kad gatvėje nereikėtų miėgoti!!! Ir tau čia šeimyninės problemos?!!!!“

Alytaus klubui dar liko sužaisti keturis mačus iki sezono pabaigos. „Dainavos“ klubas A lygoje yra iškovojęs vos dvi pergales ir turi 8 taškus. „Dainava” per 32 mačus praleido 134 įvarčius ir įmušė 12.

lrytas.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...