D.Česnauskis grįžta į rinktinę, kvietimo sulaukė ir L.Klimavičius

„Trakų“ lyderiai ir daugiausiai kartų į simbolines turo rinktines rinkti Deividas Česnauskis bei Linas Klimavičius pakviesti ruoštis Europos čempionato atrankos rungtynėms su Šveicarija.

Riterių kapitonas į nacionalinę komandą pakviestas po dviejų metų pertraukos. Paskutinį kartą jis žaidė pergalingose rungtynėse su Lichtenšteinu. Tąsyk lietuviai laimėjo 2:0.

„Kai tiek ilgai nebuvau kviečiamas, aišku, kad iškvietimas nustebino. Kita vertus, šiemet „Trakai“ žaidžia labai kokybišką futbolą, pasiruošimą su komanda turėjome puikų, tad gal tai ir padarė įtaką trenerių sprendimui“, - kalbėjo D.Česnauskis, kuris rinktinės garbę per karjerą gynė 57 kartus bei pelnė 4 įvarčius.

Kitas „Trakų“ gynėjas L.Klimavičius galimybės prisijungti prie nacionalinės rinktinės sulaukė pirmą kartą.

„Kai sieki tikslo, visada malonu sulaukti įvertinimo. Tikrai džiaugiuosi, kad tiek mano paties, tiek klubo pastangos padėjo sulaukti šio pakvietimo“, - dėstė L.Klimavičius.

Dar du trakiškiai atstovaus ir jaunimo rinktinei. Arminas Narbekovas su savo komanda pakvietė Justiną Januševskį bei Povilą Malinauską, o Moldovos nacionalinės rinktinės treneriai rungtynėse su Lichtenšteinu komandoje nori matyti Jevgenijų Zasavickį.

fkt.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...