De Gea transfero saga dėl persikėlimo į "Real" išsispręs jau šią savaitę

Nepaisant pademonstruotos puikios sportinės formos sezono pabaigoje, Keyloras Navasas kitą sezoną praras pagrindinio vartininko rolę Madrido "Real" klube.

"Marca" skelbia, kad Davidas De Gea ir Madrido "Real" klubas nelauks visos vasaros ir jau net šią savaitę gali būti paskelbta apie Ispanijos rinktinės vartų sargo sugrįžimą į šalies sostinę.

26-erių metų D. De Gea jau 2015 metais turėjo tapti "Real" ekipos nariu, tačiau tada dėl laiku nesutvarkytų dokumentų transferas neįsigaliojo. Praėjusią vasarą "baltieji" ispano net nebandė įsigyti - nuostabiai 2015-16 metų sezone sužaidė K. Navasas.

Kaip skelbia minėtas šaltinis, pats futbolininkas jau yra suderinęs visas kontrakto detales su "Real", tačiau sandoriui įvykti dar trukdo "Manchester United" norima suma už vartininką.

Jose Mourinho už vieną geriausių planetos vartininkų prašo 75 mln. eurų, tačiau "Real" nori numušti šią kainą. Jei De Gea perėjimo kaina nepasikeis - jis taps brangiausiu visų laikų vartininku.

Kol kas neaišku, ar D. De Gea atvykimas reikš K. Navaso išvykimą. Gali būti, kad kostarikietis liks komandoje ir kitą sezoną kovos dėl vietos startinėje sudėtyje. Tai reikštų kito vartininko - Kiko Casilla - išvykimą.