Dėl P. Aubameyango ketina kautis du Anglijos grandai bei "Milan"

Nors Dortmundo "Borussia" norintis palikti Pierre'as-Emerickas Aubameyangas atskleidė, kad jo svajonė yra žaisti Madrido "Real", vilčių įsigyti snaiperį nepraranda ir kiti klubai.

"Manchester City", kuris Gabono rinktinės lyderį bandė prisivilioti dar praėjusią vasarą, šįkart yra pasirengęs sumokėti tiek, kiek reikės, jeigu išvykti nuspręs Sergio Aguero.

Argentinietis komandą papildžius Gabrieliui Jesusui prarado vietą "miestiečių" startinėje sudėtyje, taigi, svarsto įvairius variantus, praneša Anglijos dienraštis "The Sun".

Tuo tarpu "Liverpool" bandys įsigyti Aubameyangą bet kokiu atveju. Puolėją komandoje itin nori matyti treneris Jurgenas Kloppas, su juo anksčiau dirbęs ir "Borussia" gretose. 

Tiesa, tam gali sukliudyti faktas, jog Mersisaido klubas viliasi afrikietį nusipirkti vos už 40 mln. svarų sterlingų.

"Calciomercato" rašo, kad su šiais dviem grandais dėl snaiperio parašo varžysis "Milan", kurį iki vasaros turėtų perimti savininkai iš Kinijos.

Naujajo sporto direktoriaus Massimiliano Mirabelli pirkiniams bus skirta net 150 mln. eurų, tad "rossoneri" tikrai galės pasivaržyti transferų rinkoje. Klubo akiratyje taip pat yra Edinas Džeko, Andrea Belotti bei Romelu Lukaku.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...