Demba Ba keliasi į Turkiją, pastiprinimo sulaukė ir "Valencia"

Demba Ba karjerą tęs ne Anglijoje, o Turkijoje. Stambulo "Besiktas" patvirtino, kad Londono "Chelsea" klubui priklausęs puolėjas nuo šiol vilkės jų marškinėlius.

29-erių metų futbolininkas trečiadienį buvo oficialiai pristatytas spaudos konferencijoje. Taip pat futbolininkas savo socialinėje paskyroje pranešė apie persikėlimą į "Besiktas".

"Esu labai laimingas, nes mane ypač sudomino "Besiktas" gerbėjai bei stadionas. Esu sujaudintas galimybe žaisti šiame klube", - žurnalistams pasakojo D.Ba.

Senegalo rinktinės narys greičiausiai išsigando konkurencijos "mėlynųjų" ekipoje, kurioje kitą sezoną žais Diego Costa. Per nepilnus du sezonus jis pasižymėjo 14 kartų.


Taip pat pastiprinimo sulaukė ir Ispanijos "Valencia" klubas, kuris sukirto rankomis su Lisabonos "Benfica" saugu Andre Gomesu.

20-metis futbolininkas yra "Benfica" auklėtinis ir praėjusį sezoną reguliariai žaidė pagrindinėje sudėtyje, tačiau startiniame vienuoliktuke pasirodydavo nedažnai.

"Andre Gomesas atliks medicininį patikrinimą šį ketvirtadienį ir taps naujuoju "Valencia" klubo žaidėju", - rašoma oficialioje "šikšnosparnių" svetainėje.

Pagrindinėje Portugalijos čempionų komandoje A.Gomesas sužaidė 37 rungtynes ir per jas pelnė keturis įvarčius.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...