Dešimtyje žaidęs "Liverpool" išplėšė pergalę prieš "Crystal Palace", "Man Utd" prieš "West Brom" to pakartoti nepavyko (VIDEO)

Sekmadienį Anglijos "Premier" lygoje žaidžiamos paskutinės dvejos 29-ojo turo rungtynės.

15 valandą 30 minučių Lietuvos laiku Londono "Crystal Palace" savo žiūrovų akivaizdoje susigrūmė su "Liverpool".Jurgeno Kloppo auklėtiniai žaisdami dešimtyje išplėšė pergalę prieš šeimininkus.

Visą susitikimą vyko apylygė kova. Daugiau laiko su kamuoliu praleido "raudonieji", tačiau pagal sukurtas pavojingas progas Alano Pardew auklėtiniai varžovams stipriai nenusileido.

Pirmasis įvartis krito 48-ąją minutę, kai šeimininkus į priekį išvedė tikslus Joe Ledley smūgis į vartų stačiakampį. 62-ąjąminutę "Liverpool" liko be iš aikštės pašalinto Jameso Milnerio, tačiau "Crystal Palace" kiekybinių pranašumu nepasinaudojo.

72-ąją minutę grubę klaidą prie savo vartų padarė "Crystal Palace" vartininkas, o Roberto Firmino pasiuntė kamuolį į vartų tinklą, o lemiamą įvartį sostinės komanda praleido pridėto laiko metu. Christianas Benteke realizavo 11 metrų baudinį ir leido "Liverpool" klubui į sąskaitą įsirašyti tris taškus.

Kiek vėliau vykusios dvikovos favoritas "Manchester United" pirmajame kėlinyje taip pat liko be savo saugo Juano Matos, nes ispanas užsidirbo dvi geltonas korteles. 

Tiesa, įvykiai šiose rungtynėse klostėsi kiek kitaip, nes "raudonųjų velnių" varžovas "West Bromwich Albion" namuose kiekybine persvara pasinaudoti sugebėjo ir iškovojo tris taškus.

Vienintelį susitikimo įvartį antrajame kėlinyje pelnė Solomonas Rondonas, baudos aikštelėje puikiai priėmęs Sebastieno Pocognoli perdavimą.

Rezultatai:

"Crystal Palace" 1 - 2 "Liverpool"
48' [1 - 0] J. Ledley
72' [1 - 1] R. Firmino
90+6' [1 - 2] C. Benteke
62' J. Milner ("Liverpool") pašalintas iš aikštės

"West Bromwich" 1 - 0 "Manchester Utd"
27' Juan Mata ("Manchester United") pašalintas iš aikštės
[1-0] 67' Jose Solomon Rondon

Turnyrinė lentelė: