D.Maciulevičius: apie Dž.Butkutę ir kompiuterinius žaidimus

ią savaitę į anketos klausimus atsakė „Utenio“ saugas Deividas Maciulevičius

Nuo 2014 m. su pertrauka Utenos miesto klube žaidžiantis D. Maciulevičius praėjusio sezono uždarymo metu pelnė „Sūnaus palaidūno“ titulą, o sugrįžęs ne tik sėkmingai žaidžia futbolą, tačiau ir teisėjauja futbolo akademijos „Utenis“ auklėtinių varžybose bei dalyvauja kitose veiklose.

Kur prasidėjo jūsų kelionė į futbolo pasaulį?

Mano futbolo kelionė prasidėjo antroje klasėje. Tuo metu nelankiau jokio būrelio. Kartą atvykęs į svečius tėčio pusbrolis paklausė, ar nenorėčiau nuvykti į futbolo treniruotes. Aš sutikau ir pradėjau lankyti futbolo treniruotes, kurias vedė V. Banys. Esu dėkingas jam už visas pirmas futbolo pamokas.

Jeigu ne futbolas, tada kas?

Man taip pat patinka ir krepšinis. Esu iškeitęs dvejoms dienoms futbolo treniruotes į krepšinio treniruotes. Jei turėčiau galimybes, fizinius duomenis bei sugebėjimus, norėčiau žaisti krepšinį.

Kokia jūsų pravardė komandoje?

Dažniausiai komandos draugai mane vadina – Maciule.

Koks jūsų hobis?

Patinka leisti laiką su savo drauge bei draugais. Taip pat mėgstu skaityti knygas, žiurėti filmus, žaisti kompiuterinius žaidimus.

Mėgstamiausias patiekalas?

Mėgstu pavalgyti daug ir skaniai. Skaniausi patiekalai tie, kurie mažiausiai sveiki, kaip pica, mėsainiai ir kiti. Taip pat ypatingai mėgstu pyragus, sausainius, tortus, tačiau iki rungtynių stengiuosi valgyti sveikai tam, kad nepriaugčiau papildomo svorio.

Mėgstamiausias gėrimas?

Vanduo su citrina.

Mėgstamiausia muzika?

Patinka įvairi muzika. Nuo Džordanos Butkutės iki pasaulinio lygio žvaigždžių.

Pats geriausias visų laikų filmas?

Neturiu paties geriausio, bet yra keli filmai, palikę didelį įspūdį, tai: „Ieškantys laimės“, „Hačiko: Šuns istorija“, „Krikštatėvis“ – visos šio filmo dalys bei „Mergina, verta milijono“.

Didžiausia svajonė, nesusijusi su futbolu?

Sukurti gražią ir laimingą šeimą, leisti sau gyventi nepriklausomai ir laisvai finansiškai bei aplankyti kuo daugiau įvairių pasaulio vietų.

Jei turėtumėte galimybę, į pasimatymą pakviestumėte...

Pakviesčiau vieną gražiausių ir geriausių aktorių Jennifer Aniston.

Jums labiausiai patinkanti vieta Utenoje?

„Utenio“ stadionas, nes praleidžiame jame daug laiko.

Futbolo komanda, kurią dažniausiai palaikote?

Madrido „Real“ bei Londono „Arsenal“.

utenosutenis.lt