D.Šemberas: "Buvo sunku nusiteikti kovoti" (VIDEO)

Vilniaus „Žalgirio“ kapitonas Deividas Šemberas po pralaimėjimo Klaipėdos „Atlantui“ teigė, kad komanda per anksti pradėjo gyventi atostogų nuotaikomis.

„Blogiau žaidėme, tai ir pralaimėjome, - po mačo lakoniškas buvo kapitonas. - Sunku nusiteikti, kovoti, kai jau trečiojo rato pabaigoje praktiškai baigiame čempionatą, bet dar visą ratą reikia žaisti. Trūksta nusiteikimo, bet tai yra natūralu. Tai yra psichologija, žmogiškos savybės. Daug žaidėjų šiandien pas mus iškrito iš žaidimo, todėl toks ir rezultatas. Sveikinu „Atlantą“, jie turbūt dar gali pakovoti dėl medalių.“

Pasak futbolininko, iš visur sklindančios kalbos, kad „Žalgirio“ darbas Lietuvos čempionate jau padarytas, neprideda motyvacijos, bet pirmosios vietos užsitikrinimas vis tiek yra tik laiko klausimas.

„Tos kalbos atpalaiduoja, daug žaidėjų nesupranta, kad mes dar nesame čempionai. Bet mes jais būsime - neabejojame savimi ir savo komanda. Tai laiko klausimas. Gal tapsime čempionais Vilniuje, o ne Klaipėdoje, tad bus dviguba šventė, - svarstė D. Šemberas. - Šiandien yra, kaip yra. Reikia pripažinti, kad „Atlantas“ kovojo kaip komanda, matėsi nusiteikimas, aikštėje atidavė viską. Jie pelnytai laimėjo, o mes neparodėme to žaidimo, kurį galime žaisti. Ne mūsų žaidimas mušti kamuolius, bet į tokį įsivėlėme. Ką darysi? Tokia taktika irgi egzistuoja.“

Anot kapitono, šaltas dušas prieš LFF taurės turnyro ketvirtfinalio pirmąsias rungtynes su Marijampolės „Sūduva“ bus gera pamoka.

„Gal net išeis į naudą tokia pamoka, kurią šiandien gavome. Žinome, kad „Sūduva“ irgi kovinga komanda, bus nelengva. Bet pirmiausia reikia žiūrėti į savo žaidimą. Jei žaisime tą, ką mes galime, problemų neturėtų būti. Bet su tokiu nusiteikimu, koks buvo šiandien, nieko gero tikėtis neverta. Tikiuosi, padarysime teisingas išvadas, treneris nurodys klaidas ir pakels mūsų psichologiją, kuri jau turbūt pusiau atostoginė pas kai kuriuos žaidėjus. Reikia rimtai ruoštis, čempionatas dar nesibaigė“, - sakė D. Šemberas.

zalgiris-vilnius.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...