D.Šerno sandoris su Albanijos klubu netikėtai atšauktas

Albanijos klubas Tiranos „Partizani” ir šios šalies žiniasklaida buvo pranešusi, kad pasiekė susitarimą su 2010 m. geriausiu Lietuvos futbolininku Darvydu Šernu, tačiau šis sandoris netikėtai atšauktas.

„Partizani“ nauju atskiru pranešimu informavo, jog klubas ir žaidėjas buvo pasiekę preliminarų susitarimą ir žaidėjas turėjo atvykti į medicininę apžiūrą. Tačiau, anot Tiranos klubo, žaidėjo agentas nusprendė pakeisti susitarimo sąlygas. Manoma, kad lietuvis sulaukė pasiūlymo iš vieno Škotijos klubo. Todėl „Partizani” ieškos kito puolėjo.

2014 metus pradėjęs Australijos aukščiausiosios lygos „Perth Glory” klube, D. Šernas juos baigė Suvalkų „Wigry”, kuris rungtyniauja antrajame pagal pajėgumą Lenkijos divizione ir trenerių štabe turi lietuvį Donatą Vencevičių.

Atsisveikinęs su „Wigry“, D. Šernas sausio mėnesį dalyvavo Bytovo „Bytovia“ peržiūroje.

D. Šernas per savo karjerą 35 kartus atstovavo Lietuvos nacionalinei rinktinei ir pelnė 5 įvarčius, vieną iš jų į Ikero Casillaso ginamus Ispanijos rinktinės vartus.

Geriausi iš Alytaus kilusio žaidėjo karjeros metai be jokios abejonės buvo atstovaujant Lodzės „Widzew ” klubą Lenkijoje. 2009 – 2011 m. per 68 sužaistas rungtynes Lenkijoje Darvydas pasižymėjo net 30 kartų.

futbolo.tv

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...