Du nuostabūs įvarčiai nulėmė "Tottenham" ir "West Ham" klubų lygiąsias (VIDEO)

Ketvirtadienį vakare Anglijos "Premier" lygoje sužaistos atidėtos 21-ojo turo rungtynės.

"Wembley" stadione įvyko dvikova tarp "Tottenham" ir "West Ham" klubų. Du nuostabūs tolimi šūviai vainikavo lygiąsias šioje akistatoje.

Mauricio Pochettino auklėtiniai nuo pat rungtynių pradžios turėjo žaidimo pranašumą. "Spurs" kur kas užtikrinčiau žaidė su kamuoliu ir kūrė pavojingas atakas.

Tačiau nepaisant to, kad per visas rungtynes "Tottenham" atliko net 31 smūgį į vartų pusę, pirmieji į priekį 70-ąją minutę įsiveržė "West Ham" futbolininkai.

Pedro Obiangas maždaug iš 35 metrų atliko įspūdingą smūgį į patį varžovų vartų kampą - Hugo Llorisas buvo bėjėgis šioje situacijoje, o "West Ham" visiškai netikėtai įsiveržė į priekį atlikę savo pirmąjį smūgį į vartų plotą.

Tačiau nuskriaustu pasijautęs "Tottenham" 84-ąją minutę atsakė tuo pačiu - šį kartą "patranką" iš kiek arčiau paleido Heungas-Minas Sonas.

Rezultatas tapo lygus, o "Tottenham" ties tuo sustoti nebuvo nusiteikęs. "Spurs" spaudė varžovus ir atliko daug smūgių, tačiau "West Ham" gynyba nebraškėjo ir susitikimas baigėsi taikiai.

"Tottenham" po lygiųjų ir toliau išlieka penktoje pozicijoje. "West Ham", kuris pastarąsias tris rungtynes yra nenugalimas, su 22 taškais rikiuojasi 15-oje vietoje.

Rezultatas:

"Tottenham" 1 - 1 "West Ham"
70' [0 - 1] P. Obiang
84' [1 - 1] H-M. Son

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...