E. Cavani: PSG yra daugiau nei trys žaidėjai

Edinsonas Cavani tikina, kad "Paris Saint-Germain" nėra priklausomas tik nuo jo su Neymaru bei Kylianu Mbappe sudaromos trijulės.

"Ligue 1" lyderiai šią vasarą už brazilą paklojo rekordinę 222 mln. eurų sumą, o kitąmet įvyksiantis buvusio "Monaco" talento perėjimas kainuos 180 mln.

Nenuostabu, jog tokios sumos verčia daugiausiai kalbėti būtent apie juos, tačiau, urugvajiečio teigimu, prie pergalių prisideda visa komanda.

"Mūsų stiliai yra skirtingi ir tai mums leidžia žaisti įvairiais būdais. Tai mums padeda viską gerai išpildyti", - Cavani pasakojo Goal.com.

"Daugelis žmonių kalba apie Cavani, Neymarą bei Mbappe, bet kiti žaidėjai mums padeda daryti tai, ką norime. Negalime pamiršti savo komandos draugų."

"Pradedant vartininku ir baigiant kitais futbolininkais, viskas nesisuka tik apie puolėjus - yra ir likusi ekipos dalis."

Minėto trejeto rodikliai šį sezoną yra įspūdingi, o jauniausiojo Mbappe sąskaitoje kol kas yra šeši įvarčiai bei tiek pat rezultatyvių perdavimų. Šiam 18-mečiui Cavani padeda žaidimą suprasti dar geriau.

"Man pavyko jam parodyti, jog futbolas yra taktinis žaidimas, o tai tolesnėje karjeroje jam padės tapti dar labiau visapusišku futbolininku", - pridūrė urugvajietis.

"Manau, kad taktinis aspektas žaidėjams yra labai svarbus ir būtent toks būtų mano patarimas."

"Už aikštės ribų jis yra kuklus bei geras žmogus. Jis - jaunas ir jam dar veikiausiai dar reikia daug išmokti, tačiau tai yra gyvenimo dalis."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...