E. Hazardas: esu geresnis žaidėjas nei praėjusį sezoną

Londono "Chelsea" ekipos žvaigždė Edenas Hazardas džiaugiasi ne tik puikia savo sportine forma, bet ir visos komandos atliekamu darbu aikštėje.

26-erių metų krašto puolėjas praėjusį sezoną buvo žaidimo krizėje ir per visus metus pasiekė vos šešis įvarčius. Vis dėlto prie Antonio Conte belgas atgijo ir šį sezoną demonstruoja puikią sportinę formą.

Paklaustas, ar jis dabar jaučiasi labiau subrendęs kaip futbolininkas, E. Hazardas atsakė: "Manau, kad taip. Su metais ateina vis didesnė patirtis. Esu geresnis žaidėjas nei praėjusiais metais, bet geroje sportinė formoje esu ne tik aš, o ir visa komanda."

"Prieš keletą metų buvau sportinės formos pike. Galbūt šį sezoną pasieksiu daugiau įvarčių, nes vis dar turime daug rungtynių priešakyje. 

Aš stengiuosi būti tuo žaidėju, kuris gauna kamuolį ir su juo turi kažką padaryti. Nuo to momento, kai kamuolys yra prie mano kojų, aš stengiuosi atlikti kažką naudingo", - pridūrė E. Hazardas, savaitgalį į "Arsenal" vartus pelnęs įspūdingą įvartį po individualaus reido.

E. Hazardas šį sezoną "Premier" lygoje varžovų vartus nuginklavo 10 kartų.