E. Hazardas vėl patraukė "Real" klubo dėmesį

Madrido "Real" akiratyje dar nuo 2010 metų esantis Edenas Hazardas šiuo metu demonstruoja aukščiausio lygio futbolą Anglijos "Premier" lygos pirmenybėse.

Ispanijos spauda praneša, kad "Real" kitą vasarą yra pasiruošęs galiausiai užbaigti derybas su Londono "Chelsea" dėl krašto puolėjo įsigijimo. "COPE" teigimu, pats E. Hazardas taip pat sutinka vasarą keltis sparnus į Madridą.

Po klaikaus praėjusio sezono aukščiausią lygį šiais metais demonstruojantis E. Hazardas susigrąžino savo vertę žaidėjų rinkoje, todėl "baltiesiems" belgas pigiai neatsieis.

Tačiau "Real" ekipos prezidentas Florentino Perezas neapgalvotų sprendimų priimti nesiruošia ir E. Hazardą įsigys tuo atveju, jei komandą paliks Isco arba Jamesas Rodriguezas.

Isco delsia pradėti derybas dėl naujo kontrakto, o J. Rodriguezas gali būti įtrauktas į derybas dėl belgo įsigijimo, mat "Chelsea" nuo praėjusios vasaros rimtai domėjosi kolumbiečio kandidatūra.

Zinedine'as Zidane'as kiek anksčiau yra pasakęs, kad yra didis E. Hazardo gerbėjas, o pats belgas taip pat būtų sujaudintas galimybe dirbti legendinio prancūzo treniruojamoje komandoje.

26-erių metų futbolininkas šį sezoną "Chelsea" gretose pelnė 10 įvarčių.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...